I. Jucători

Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă . [SANCTIUNE: Prima abatere Avertisment(Warn) . A 2-a abatere se pedepseste Mute cuprins intre 10-20 Minute! ]
Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori! Repetarea de 2 ori in mod frecvent se considera SPAM! [SANCTIUNE: Prima abatere Avertisment(Warn). A 2-a abatere se pedepseste cu Mute cuprins intre 10-20 Minute! ]
Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK!  [SANCTIUNE: Prima abatere Avertisment(Warn). A 2-a abatere se sanctioneaza cu Mute Cuprins intre 10-20 Minute!]
Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri(Numiti server-ul respectiv), atat pe chat-ul global cat si în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.)  [SANCTIUNE: BAN PERMANENT!]
Nu aveți voie să faceți reclamă unui canal de YT din moment ce nu detineti un grad de YouTuber pe Server! [SANCTIUNE: Ban 7 zile!]
Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de wwwimgur.com. [SANCTIUNE: Mute 10 Minute!]
Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig etc sunt permise. [SANCTIUNE: Prima abatere Ban 8 ore, A 2-a abatere se sanctioneaza cu Ban 16 ore, iar A 3-a abatere cu Ban 4 zile!]
La întrebarea "Ați citit regulamentul?" de la cereri helper veți răspunde cu "MaximCraft hehe".
Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. [Sanctiune: Jail 8 ore!]
Nu aveți voie să injurati membrii Staff. [SANCTIUNE: Mute cuprins intre 60-90 Minute!]
Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la  membrii staff.  [SANCTIUNE: Mute 10 Minute!]
Nu aveti voie sa abuzati de comanda /Report sau /Helpop.   [SANCTIUNE: Primele doua abateri se sanctioneaza cu Kick, iar la A 3-a abatere cu Ban 30 Minute! ]
Nu aveți voie sa folosiți sisteme anti-afk. [SANCTIUNE: Prima abatere ban 30 Minute, A 2-a Abatere se pedepseste cu Ban 1 Ora ]
Prelungirea in chat-ul public este interzisa ! [SANCTIUNE: Prima abatere Avertisment(Warn), A 2-a Abatere se pedepseste cu mute cuprins intre 10 -20 Minute !]
Sethome-ul (setarea casei) in protectia unui jucator este interzisa! [SANCTIUNE: Ban 2 Ore] (EXCEPTIE FACTIONS)
Capcanele și/sau /tpa+kill nu sunt permise ! [SANCTIUNE: Ban 2 Ore! ] (EXCEPTIE FACTIONS)
Mențiuni:

Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat.
Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți, o faceți pe propria răspundere!
Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar. 
Nu aveți voie să cereți grade/factiuni pe server sau verificarea cererilor de grad/facțiuni pe server. 
II. Staff
     A. Regulament

Nu aveți voie să vă lăudati cu gradul. 
Nu aveți voie să faceți eventuri fără acordul unui administrator.
Nu aveți voie să vă adresați jucătorilor cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. Această regulă nu este valabilă in cazul celor ce detin un grad de donator si nu de staff.
Nu aveți voie să abuzați de comenzi sau de grad în general.
Nu aveți voie să folosiți comenzile: ban/unban/kick/mute/unmute/jail/unjail fără să aveți dovezi sau să le executați pe alți colegi din staff.
Nu aveți voie să jigniți/insultați/profitați/ignorați jucătorii sau ceilalți colegi din staff.
Nu aveți voie să favorizați jucătorii. Asta însemnând să nu le dați iteme din GM/creative/kit sau să-i teleportați la anumite coordonate; să nu construiți pentru ei folosind WE sau să interveniți în jocul lor; să nu le dezvăluiți coordonatele  bazelor clanurilor.
Nu aveți voie să participați la PVP folosind sau activând comenzile (fly, god, vanish, smite etc.) sau orice altă comandă care vă poate oferi un anumit avantaj fată de opponent.
Nu aveți voie să dați contul de STAFF altor persoane, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten. 
Nu aveți voie să preluați donațiile, dacă un jucător anuntă pe chat că vrea să doneze aveți datoria de a-l ghida spre site-ul de donații sau către un Administrator. 
Pentru încălcarea regulilor de mai sus riscați să primiți downgrade sau remove în funcție de gravitatea faptei.
Nu aveți voie să amenințați jucătorii/membrii STAFF sau executivul. Încălcarea acestei reguli duce la demiterea voastră din STAFF.
Nu aveți voie să ajungeți în TOP. Încălcarea regulii duce la remove!
Este strict intersisa folosirea emoticoanelor "topic/closed , acceptat sau respins"  de catre ce-i care nu sunt in masura sa le foloseasca.
Nu aveți voie să folosiți nickname-uri colorate.
Nu aveți voie să vă atacați între voi folosind comenzile din joc. Orice scandal se rezolvă în privat sau cu ajutorul unui membru executiv. Sancțiunea încălcării acestei reguli este remove ( 3/3 warns).
Vă este strict interzis să lipsiți de la ședință. Sancțiunea acestei încălcări este warn.
Nu aveți voie să votați la reclamații, cereri unban, cereri unregister, bug-uri cu PRO sau CONTRA. Orice membru care încalcă această regulă va fi sancționat cu warn.
Sunteți obligați ca la fiecare statistică să vă verificați dacă sunteți pe listă. Dacă după postarea statisticii nu sunteti, veți primi remove.
Vă este strict interzis să creați cereri de motivare cu 24 de ore înainte de ziua ședinței! Sancțiunile vor fi down cu 2 grade în jos și 1/3 warn. În cazul Helperilor și a Moderatorilor, aceștia vor fi scuțiti de down, ci vor fi sancționați cu 2/3 warn valabil 3 săptămâni.
Va este strict interzis sa luati jucatorii la control! Aveti obligatia de a folosi un program de inregistrare (OBS,Bandicam etc.)
     B. Metode de sancțiuni

Fiecare warn acordat va dispărea după 2 saptamani!
La 2/3 warn-uri acumulate veti primi down Global.
La 3/3 warn-uri acumulate primiți remove, ban permanent și veți fi puși pe blacklist.
Mentiuni:

Conflictele dintre membri staff se rezolvă cu un administrator, nu pe forum și nici pe server.
Dacă veți lipsi mai mult de 3 zile fără să faceți scutire, veți pierde gradul.
Gradele nu sunt transferabile.

III. Donatori (Hero, Ultra, Legend, VIP, VIP+, VIP++)(Creative - Doar pe SURVIVAL)

! Chiar dacă faceți parte din această categorie a donatorilor, veți fi tratați ca oricare alt jucător de pe server și nu faceți parte din staff. Singura diferență dintre cei care donează și jucători este că donatorii au acces la anumite kituri și anumite comenzi, însă nu au statut superior jucătorilor sau statut de staff.   

Nu aveți voie să le interziceți chatul jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveti obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat.
Nu aveți voie să le dați kick jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveți obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat.
Nu aveți voie să dați iteme din kituri altor jucătorii care nu au grade sau care au grad mai mic,
Nu aveți voie să dați iteme din gamemode creative altor jucători sau să construiți pentru alti jucatori.
Nu aveți voie să participați cu fly in arenele de PVP. Aveți voie să folosiți kiturile, dar fără fly.
Nu aveți voie să dați parola contului altor persoane.
Nu aveți voie să interveniți peste staff, atunci când un membru din staff este online.
Nu aveți voie să folosiți comânda /unmute fără dovezi sau fără consintamantul staffului.
Nu aveti voie sa da-ti itm din gamemode (gradul creative) incalcarea acestei reguli va duce la remove si banarea permanenta a contului pe acest server!
Mentiuni:

Gradele nu sunt transferabile.
Actiunile de mai sus se SANCTIONEAZA cu REMOVE !